Blog

Blog

Blog (3)

The Simpsons 3am

by

3am

The article on the Daily Mail's website quoted claims published in Slovenian magazine Suzy that the modelling agency Mrs Trump was working for also functioned as an escort agency in America early 90's.

You're hired immigrant Mrs Trump as lady escort at Alexis, no need working permit indeed. Ask your lovely husband how to handle immigrants.

Read more...

Fenomena Sticker Happy Family

by

Happy Family sticker ini muncul dari Queensland Australia tahun 2009. Penemu / pembuat pertama adalah pasangan Monica Liebenow dan Phil Barham yang membuat sticker keluarga mereka dan kemudian menjadi pesanan orang orang yang melihat sampai di export ke Jepang, New Zealand dan negara negara lain untuk yang original buatan mereka.
Pembajakan sticker Happy Family terjadi di Indonesia, yang kita yakin yang membuat sticker juga nggak tahu origin nya dari mana, dan muncul sticker dengan versi localization gaya keluarga Indonnesia.

Apa sih yang membuat orang merasa harus memberitahu orang orang how infinitely normal they are?

Psychologist Carolyn Manning says some would say the stickers are symptomatic of a narcissistic, self-absorbed society. The people who put them on their cars, it could be argued, think strangers actually care about the terrible ordinariness of their lives

Dan Issue soal bahayanya memberitahukan susunan keluarga lewat sticker ini juga sudah di keluarkan di US dan Australia sendiri. Monica Liebenow had this to say:
“They are harmless stickers and they are put on cars with a great intention by people who want to express their family pride…I really don’t think that is how any would-be robber is going to figure out their next victim,’ she said. ‘I’m sure they would have more sophisticated ways of doing that.”

Liebenow said the stickers allowed people to show off their family. ''They want to display it to the world: 'this is my family, I love them'.''

I am curious to see how long it will be in vogue

Ini dia penemu sticker Happy Family

phil barham

Monica Liebenow happy family sticker 1

 

Monica Liebenow happy family sticker 2

 happy family sticker 1happy family sticker 2

happy family sticker 3happy family sticker 4

happy family stickerhappy family sticker 5

Read more...

I hate Weekend

by

Beberapa alasan mengapa gw nggak suka weekend

1. Everything in slow motion
2. Bermunculanlah para sunday driver dijalanan yang nyetirnya udah kayak ibu2 jalan pake kebaya
3. Kantor2 client pada tutup, nggak bisa meeting, nggak bisa nagih, nggak bisa jualan
4. Tempat2 hiburan penuh orang dan harganya jadi 2x lipat

Sekian.

Read more...
Subscribe to this RSS feed